Dak lekkage

Laat een daklekkage snel en vakkundig oplossen

Voor de uitvoering van renovatie en onderhoud van uw dak, bent u bij dakwerkendirect aan het juiste adres. Of het nu gaat om een nieuw dak zoals een bitumen of kunststof dakbedekking, of reparatiewerkzaamheden zoals het herstellen van een lekkage aan uw dak of dakgoot. Wij bieden overal een oplossing voor en zijn gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Vraag een gratis offerte aan en kies zelf een ervaren dakdekker die uw probleem komt verhelpen.

Door een daklekkage kunt u snel in de problemen komen

Een daklekkage kan veel overlast veroorzaken. Goed onderhoud kan dit voorkomen. Maar dan nog kan er onverwachts een probleem ontstaan. Het veroorzaakt veel hinder en bij niet adequaat optreden kan de lekkage zich in korte tijd snel uitbreiden. Ook wordt het moeilijker om het gat te herstellen. Het dak kan gaan rotten en uiteindelijk instorten. De reparatiekosten kunnen dan flink oplopen. Laat het niet zover komen. Schakel via www.dakwerkendirect.nl onze specialisten in. Zij sporen de bron van overlast op en herstellen dit direct.

Voorkom hoge kosten en ga bij dakproblemen direct over tot actie

Als u op tijd bij een daklekkage bent, voorkomt u hoge kosten. De schade kan hoog oplopen, bij het niet herstellen van uw dak. Andere delen van uw woning kunnen aangetast worden. Door een periodieke dakinspectie te laten uitvoeren, worden kleine dakproblemen snel ontdekt en kunnen op korte termijn gemaakt worden. Laat uw dakpannen ook controleren op eventuele beschadigingen. Door de kwetsbaarheid, kunnen ze poreus worden. Ook is ons advies het dakleer te laten inspecteren. Dit kan naar verloop van tijd los gaan laten en een lekkage veroorzaken.

Controleer de dakgoot en regenpijp regelmatig op overtollig blad

Het afvoeren van water wordt gedaan door een dakgoot. Deze dakgoten zijn bevestigd aan uw woning, blokhut of tuinhuis. Regenwater moet goed afgevoerd worden. Een verstopping of lekkage kan snel ontstaan. Houd de weersomstandigheden goed in de gaten. Bij onstuimig weer wat zich vooral voordoet in de herfstperiode, kan veel blad in uw dakgoot en regenpijp terecht komen. Dit kan tot verstopping leiden. Wacht niet totdat de dakgoot vol met bladeren ligt. Laat dit periodiek reinigen door een deskundig dakwerken specialist.